Sociaal Fonds Podiumkunsten

Vergoedingen voor loopbaancoaching of organisatieadvies kan via het Sociaal fonds Podiumkunsten.
Neem contact op voor meer informatie

Philharmonie Zuidnederland

Orkestfoto

Momenteel ben ik procesbegeleider van de werkgroep Loopbaan en ontwikkelgesprekken van het philharmonieorkest Philharmonie Zuidnederland.

Wet Poortwachter

Momenteel begeleid ik mensen die onder de Wet Verbetering Poortwachter vallen. Mijn uitgangspunt hierbij is dat snel en effectief individueel begeleiden het verzuim korter maakt.

van Werk naar Werk…

In juli 2014 hebben we het programma van Werk naar Werk van de stichting Omroep Muziek afgerond. In totaal hebben we binnen dit project 126 musici/medewerkers begeleid en ondersteund.

Els Maas …

… werkte voor Stichting Omroep Muziek. Samen met Frank van der Mijn begeleidde zij 126 musici/medewerkers uit het Radio Kamer Filharmonie, Radio Filharmonisch Orkest, het Grootomroepkoor en het Metropole Orkest. Zij zijn 1 augustus 2013 geheel of gedeeltelijk ontslagen. Voor hen hebben we het begeleidingstraject ‘Van werk naar werk’ ontwikkeld. Dit traject is in het voorjaar van 2014 afgerond.

… is gefilmd door Lucas van Eck. Lucas maakte een documentaire over het Radio Kamer Filharmonisch orkest. Hij volgt vier musici die worden ontslagen, tijdens hun zoektocht naar nieuw werk.

….volgt een opleiding  voor gewichtsconsulent bij Sonnevelt. Na de opleiding richt zij zich zich op podiumkunstenaars. Hoe ga je met je voeding om en hoe voeding je prestaties kunnen beïnvloeden. Iets wat in de sportwereld al heel gewoon is.

bezinning

Visit Us On LinkedinVisit Us On FacebookCheck Our Feed